فکر کن مجری یه برنامه خبری تحلیلی وقتی منتظر تماسه ببیندگان نشسته، یکی زنگ میزنه و بهش میگه دختر نوجوونش و گروگان گرفته و اگه پخش زنده رو قطع کنن تموم اعضای بدنش و قطع میکنه و هرکدوم و یه طرف شهر میندازه . این آدم هدفش چیه واقعا؟ دنبال تریبون واسه حرفاشه؟ دنبال لذته؟ یه مریض روانیه و نمیدونه داره چیکار میکنه؟ 

چی میخواد و یا بهتره بگم از مجری چه خواسته هایی ممکنه داشته باشه؟ 

میتونید تصور کنید جلوی میلیون ها نفر نشتین و هرکی هرچی که دوست داره بگه و هرکاری ازتون خواست و انجام بدید؟ بخاطر بچتون/ عزیزتون؟ 

این آخرین طرحی بود که شروع به نوشتنش کردم و بعد از اینکه تا یه جاهایی پیش رفت گذاشتمش کنار . شاید اصلی ترین دلیلم این بود قابلیت اجرا شدن روی صحنه رو نداشت . به نظرم روی صحنه تئاتر مخاطب هیچوقت حسی که مجری اون لحظه داره درک نمیکنه و گرفتن مجوز هم کابوسی بود درجای خود . 

البته من دلایل انجام اینکار توسط گروگانگیر و حرفایی که میزنه و درخواستایی که داره رو داشتم و بخاطر نداشتن این ها کنسلش نکردم و صرفا با نگفتن دلایل خودم خواستم تخیلتون محدود به دلایل من نشه . همین

داستان های نیمه کاره

فیلم های جنگی یا داستان هایی از جنگ با نازی

درس های نویسندگی یا چطور خودمان را به اوزما کاپا بدهیم

یه ,رو ,  ,دلایل ,مجری ,صحنه ,روی صحنه ,میزنه و ,به نظرم ,نظرم روی ,تئاتر مخاطب

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

خلاصه کتاب روانشناسی تربیتی علی اکبر سیف روابط عمومی بخشداری شال کیان پاورپوینت تقریر حقیقت، تقلیل مرارت همیشه‌ی متروک طعم زرد آلو گروه فرهنگی اسرا . زبان اکدی اخبار روز تکنولوژی و کامپیوتر